Якщо не збирати на армію, то скоро вдягнемо кокошники - блогер Бєдняков

Якщо не збирати на армію, то скоро вдягнемо кокошники - блогер Бєдняков

Відео
Укрінформ
Діяльність блогерів, які заробляють на рекламі й відмовляються від зборів на ЗСУ заради більшого охоплення аудиторії, є неприйнятною в умовах війни.

На цьому наголосив блогер Андрій Бєдняков у черговому випуску проєкту «Про війну».

«Вони продовжують заробляти на рекламі, на грошах спонсорів. Їм важливе охоплення, а воно більше у тих, хто війну не виставляє (оминає тему - ред.). Якщо ми зараз не будемо нагадувати, що йде війна, а ви тільки те й робите, що приміряєте одяг перед камерами і не виставляєте збори (на потреби армії – ред.), то дуже скоро ми мірятимемо перед камерами тільки кокошники», - вважає Бєдняков.

Він закликав блогерів дбати не так про свої прибутки, як докласти зусиль на підтримку армії.

«Коли прийде омріяна перемога, ви всі заробите гроші, але зараз усі свої сили треба спрямовувати у бік війни, яку розв‘язала РФ на нашій території. Я свій вибір зробив, і мені хочеться, щоб ви теж його зробили. Бо все набагато гірше, ніж ви собі уявляєте», - наголосив Бєдняков.

Читайте також: Збори донатів на ЗСУ не зменшують охоплення - блогерка

Як повідомляв Укрінформ, блогерка з мільйонною аудиторією Олена Мандзюк переконана, що збір коштів для ЗСУ не зменшує охоплення, якщо з аудиторією працювати і пояснювати важливість підтримки армії.

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні. Ведучі – лейтенант, керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-