Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчів для армії

Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчів для армії

Укрінформ
Державний оператор тилу оголосив нові процедури на закупівлю харчування для Збройних сил України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба Державного оператора тилу.

«Виконуючи рішення Шостого апеляційного адміністративного суду, DOT оголосив нові процедури на закупівлю харчування для Збройних сил України. Згідно з рішенням суду, з вимог до постачальників були виключені, зокрема, норми щодо: заборони участі в торгах тих постачальників, які не виконали свої зобов'язання перед Міністерством оборони України в 2022-2023 роках; наявності мінімум 15 складів для забезпечення безпекових вимог», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, командою DOT було проведено проактивну роботу щодо залучення ритейлу. Проте маємо зворотний зв'язок щодо неготовності мереж ставати постачальником Міністерства оборони.

Зараз ключова задача DOT - забезпечити безперервність постачання продуктів харчування для військових з другого кварталу. Підвищення керованості, підзвітності та прозорості процесів досягатиметься за рахунок ІТ-системи для збору заявок на поставку продуктів харчування військовим частинам, розробленою командою DOT, зазначили в пресслужбі.

Читайте також: Жумаділов - про закупівлю товарів для армії: Частка українських виробників буде збільшуватись

Як повідомляв Укрінформ, Державний оператор тилу розробив IT-рішення для подання заявок на постачання харчів військовим частинам, що має на меті автоматизацію процесів та консолідацію даних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-