У Києві 2 березня відбудеться фестиваль винахідництва Maker Faire

У Києві 2 березня відбудеться фестиваль винахідництва Maker Faire

Укрінформ
У Києві у приміщенні бібліотеки Національного технічного університету “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського” у суботу, 2 березня, відбудеться фестиваль Maker Faire, на якому винахідники та науковці зможуть представити свої напрацювання

Як передає Укрінформ, про це Міністерство освіти і науки повідомляє у Фейсбуці.

“Maker Faire — це подія, яка дозволяє зібрати разом винахідників та науковців, щоб спільно відкрити нові горизонти в технічній творчості та інноваціях. Захід створено для всіх, хто давно хотів удосконалити знання в науці й технологіях, поспілкуватися з однодумцями та представити свої напрацювання”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові відбувся перший фестиваль молодих винахідників

Фестиваль розпочнеться в приміщенні науково-технічної бібліотеки КПІ імені Сікорського об 11:00. Вхід — безплатний за умови попередньої реєстрації.

Як повідомляється, учасники також зможуть розмістити на ярмарку свої роботи. Для цього потрібно зареєструватися до 27 лютого включно.

Докладніше про фестиваль можна дізнатися на сайті.

Як повідомляв Укрінформ, учасники акселераційної програми BGV Hardware Accelerator отримають по 3 тисячі євро на втілення своїх стартапів. Ця програма запущена державним університетом «Житомирська політехніка».

Фото: Міносвіти / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-