Підтримка і реінтеграція: Український ветеранський фонд запустив соціальну кампанію

Підтримка і реінтеграція: Український ветеранський фонд запустив соціальну кампанію

Укрінформ
Український ветеранський фонд спільно з українською комунікаційною агенцією plusone social impact запустив інформаційну кампанію, спрямовану на підтримку та реінтеграцію ветеранів у цивільне життя.

Про це Укрінформу повідомили у пресслужбі організації.

“Український ветеранський фонд спільно з українською комунікаційною агенцією plusone social impact запустив інформаційну кампанію, спрямовану на підтримку та реінтеграцію ветеранів у цивільне життя. Фонд зацікавлений у створенні умов для їхньої успішної адаптації через різноманітні програми та допомогу”, – йдеться в повідомленні.

Проблему, з якою зіштовхуються ветерани, озвучила в.о. виконавчої директорки Українського ветеранського фонду Руслана Величко-Трифонюк: “Повернення ветеранів з фронту символізує кінець одного етапу їхнього життя та початок іншого. Шлях додому для багатьох ветеранів не закінчується на порозі власного. Він продовжується у їхніх думках, спогадах та серцях, на яких війна залишає глибокі й невидимі рани”.

Читайте також: Український ветеранський фонд підтримав бізнес-проєкти на понад163,4 мільйона

Початком інформаційної кампанії та одним із її ключових елементів стало відео з гаслом: “Шлях ветерана лише починається з повернення додому”. Мета — показати ветеранам, що їх бачать, чують і готові надати підтримку на їхньому шляху до реінтеграції, а Український ветеранський фонд буде поряд з ветеранами й ветеранками, які шукають підтримки у поверненні до цивільного життя.

“Забезпечення комплексної підтримки ветеранам — це відповідальність не тільки держави, а й суспільства. Разом ми повинні створити умови для їхньої успішної інтеграції. Це означає не лише визнання їхнього внеску, а й надання можливостей для особистісного зростання, зокрема через професійну орієнтацію, освіту та підприємницьку діяльність. Такий підхід допоможе ветеранам знайти нове призначення в цивільному житті, відновити віру в добро та відчути себе цінною частиною країни, яку вони захищали”, — додала Величко-Трифонюк.

В Українському ветеранському фонді зазначають, що організація активно співпрацює з багатьма зацікавленими сторонами: донорами, урядовими і неурядовими організаціями та бізнесом, — з метою створення ефективної підтримки ветеранам та їхнім сім'ям.

Читайте також: Для кар'єрного зростання ветеранів потрібні навчання та психологічна підтримка - експерт

Фонд пропонує програми та послуги за різними програмами та напрямками у сфері освіти, працевлаштування, фінансової підтримки ветеранського підприємництва, юридичні консультації і психологічну підтримку, фізичну реабілітацію через спортивну активність, а також працює над інформаційними соціальними кампаніями про ветеранів і для ветеранів.

Як повідомляв Укрінформ, Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів фінансово підтримав понад 500 ветеранських підприємницьких ініціатив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-