Капітулянські настрої обурюють: блогерка розповіла, як відповідає таким людям

Капітулянські настрої обурюють: блогерка розповіла, як відповідає таким людям

Відео
Укрінформ
Ідею перемовин з агресором підтримують люди, які нічого й нікого не втратили на війні та самі бояться потрапити на фронт.

Таку думку висловила відома блогерка з мільйонною аудиторією підписників Олена Мандзюк у черговому випуску проєкту «Про війну».

Мандзюк каже, що обурюється, коли хтось в її блозі висловлюється про доцільність домовлятися з агресором і висловила припущення, хто є ці люди.

«Мені здається, це говорять люди, які нікого не втрачали, ніколи не долучались до допомоги, не знають - як це втратити домівку, роботу. Це так легко для них. А коли доходить до них черга і мають мобілізуватись – вони починають це говорити», - вважає блогерка.

Вона щоразу активно реагує на капітулянтські настрої таких читачів її блогу і закликає їх змінити свою думку.

«Я весь час говорю у своєму блозі, що потрібно і надалі об’єднуватись, боротись. Кожної родини торкнеться війна. Мені дуже сумно, що деякі люди готові віддавати те, що в нас забрали, і не цінують ані життя людей, ані зусиль, які віддано за нашу перемогу», - наголосила Мандзюк.

Читайте також: Збори донатів на ЗСУ не зменшують охоплення - блогерка

Вона радить вивчати історію свого народу, щоб зрозуміти, «що насправді відбувається» і як має поводитись кожен українець.

«Я би порадила читати книжки з історії, щоб розуміти, що насправді відбувається і скільки століть триває ця війна. Читати, вивчати історію України, фільтрувати інформацію з різних джерел, реагувати і весь час донатити на потреби військових», - закликала Мандзюк.

Контент блогу-мільйонника Олени Мандзюк з Хмельницького є переважно розважальний та орієнтований на жіночу аудиторію, яка становить 81% підписників блогу. На блозі активно донатять на ЗСУ. Мандзюк закуповує та особисто відвозить на фронт обладнання, техніку, амуніцію.

У черговому випуску проєкту «Про війну» йшлося, зокрема, про роботу блогерів під час війни, як і чим вони допомагають і чи не шкодять.

Ведучі проєкту – керівник Центру протидії дезінформації РНБО лейтенант Андрій Коваленко та офіцер управління 12-ї бригади «Азов» НГУ Дмитро «Дипломат».

Учасники спільного проєкту Укрінформу та Центру протидії дезінформації при РНБО «Про війну» говорять про фронт, фейки, мобілізацію та найважливіші проблеми на війні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-