САП вважає, що існує ризик переховування Пашинського від слідства

САП вважає, що існує ризик переховування Пашинського від слідства

Укрінформ
Спеціалізована антикорупційна прокуратура просить заарештувати підозрюваного колишнього народного депутата Сергія Пашинського, оскільки вважає, що він може переховуватися від слідства чи суду.

Про це прокурор САП сказав у Вищому антикорупційному суді під час засідання з обрання запобіжного заходу екснардепу, передає кореспондент Укрінформу.

"Вважаємо, що існує ризик, що Пашинський буде переховуватися від органу досудового розслідування та суду", - заявив прокурор.

Крім цього, сторона обвинувачення під час обгрунтування свого клопотання заявила про наявність ризику знищення, приховування чи спотворення речей чи документів у справі.

Зараз у суді виступає сторона захисту.

Як повідомлялося, 12 лютого у СБУ поінформували, що правоохоронці викрили колишнього народного депутата та його спільників у незаконному привласненні і продажу 97 тисяч тонн конфіскованих державою нафтопродуктів на майже 1 млрд грн, які мали піти на потреби армії.

Читайте також: «Нафтопродукти Курченка»: ВАКС узяв під варту одного з організаторів схеми на мільярд

Прокурори САП просять обрати Пашинському запобіжний захід у вигляді арешту із можливістю внесення застави у розмірі майже 300 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-