Голова ДПСУ відвідав поранених і звільнених з полону прикордонників

Голова ДПСУ відвідав поранених і звільнених з полону прикордонників

Фото, відео
Укрінформ
Голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко в одному з лікувальних закладів відвідав поранених і звільнених з полону прикордонників та вручив їм нагороди.

Як передає Укрінформ, про це Держприкордонслужба повідомила у Фейсбуці.

“Очільник прикордонного відомства поспілкувався з пораненими та звільненими з полону прикордонниками, які лікуються та проходять реабілітацію в медичному закладі. Він подякував їм та вручив нагороди”, - ідеться у повідомленні.

Серед поранених – прикордонники, які боронили Україну на найважчих напрямках – Авдіївському, Бахмутському, Куп’янському та інших.

Серед звільнених з полону – військовослужбовці з Донецького, Луганського прикордонних загонів та Маріупольського загону морської охорони, яких повернули під час останніх обмінів.

Зокрема це капітан 1-го рангу Петро Мельник, який очолював Маріупольський загін морської охорони та захищав Маріуполь від російських загарбників, потрапивши в полон на Азовсталі.

Голова ДПСУ відвідав поранених та звільнених з полону прикордонників / Фото: ДПСУ

“Чекаємо усіх наших хлопців, наших героїв з полону. Ми однозначно заберемо усіх, хто знаходиться там, це питання лише часу. Я дуже дякую вам за те, що ви зробили на той час. Завдяки вам вистояла Україна. Ваш подвиг неоціненний”, – заявив Дейнеко.

Голова Держприкордонслужби також подякував за віддану роботу та відзначив лікарів, які докладають максимум зусиль для лікування й відновлення воїнів.

Як повідомляв Укрінформ, 8 лютого Україна повернула з російського полону ще 100 захисників, серед них — бійці Збройних сил, Національної гвардії та Державної прикордонної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-