У Польщі українці вже оформили майже 80 тисяч ID-карток

У Польщі українці вже оформили майже 80 тисяч ID-карток

Укрінформ
У Польщі українці вже оформили майже 80 тисяч ID-карток та близько 205 тисяч закордонних паспортів.

Про це у Телеграмі поінформував міністр внутрішніх справ Ігор Клименко за результатами онлайн-зустрічі з міністром внутрішніх справ та адміністрації Польщі Марчіном Кєрвінським, передає Укрінформ.

«У Польщі працює найбільша кількість закордонних підрозділів ДП «Документ». Минулого року у Варшаві, Вроцлаві, Гданську та Кракові українці оформили майже 80 тис. ID-карток та близько 205 тисяч закордонних паспортів», - зазначив Клименко.

Глава МВС окремо відзначив підтримку ДСНС України і поінформував, що Польща вже передала майже 300 одиниць пожежно-рятувальної техніки.

Під час цієї онлайн-зустрічі він акцентував увагу на безпеці та спокою на спільному кордоні.

«Акцентував на нашій відкритості до діалогу для вирішення будь-яких проблемних ситуацій, у тому числі, на пунктах пропуску. Стійка підтримка, постійний діалог та пошук спільних рішень – основні складові надійної співпраці з Польщею», - розповів Клименко.

Очільник українського МВС привітав Кєрвінського з призначенням на посаду і подякував за постійну підтримку та прихисток українських громадян.

Читайте також: Українці торік оформили за кордоном 530 тисяч паспортів

«Дякую пану Кєрвінському та уряду Польщі. Ваша підтримка важлива для України. Сподіваюся на продовження нашої міцної співпраці», - зазначив він.

Як повідомлялося, 6 лютого Клименко поінформував, що міжнародну доставку посвідчень водія запустили майже чотири місяці тому. За даними міністра, на сьогодні послугою вже скористалися понад 3,5 тисячі громадян. Найбільша кількість замовлень – близько 70% – була здійснена у Польщі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-