У Львові презентували фільм про медалістів «Ігор Нескорених»

У Львові презентували фільм про медалістів «Ігор Нескорених»

Фото, відео
Укрінформ
У Львові презентували фільм «Повернення» — цикл історій про медалістів та учасників найпрестижніших міжнародних змагань серед ветеранів «Ігри Нескорених».

Про це у Фейсбуці повідомила Львівська обласна рада, передає Укрінформ.

«Переглядаючи сьогодні ці історії, інтервʼю наших хлопців, відчуваємо життя. Вони говорять про те, що потрібно далі жити, попри все… Хлопці живуть, і для всіх нас вони є прикладом для наслідування», - зазначив владика Степан Сус.

Основа фільму – пʼять реальних історій, які викликають гордість і захоплення. Павло Баль, Дмитро Козак, Павло Лучків, Володимир Гера, Віктор Легкодух – всі вони герої, які отримали поранення та попри це змогли знайти те, чим горить їхнє серце.

«Зайняття спортом мені дає відчуття того, що я роблю щось хороше, що я десь потрібен. Сьогодні такий час, що, на жаль, є багато поранених, я колись був на їхньому місці, не знав, де подітися і чим зайнятися, а спорт мене витягнув», - розповів Павло Лучків.

У кожного з героїв є свої досягнення та цілі, і сьогодні вони здобувають перемогу для України на спортивному рівні.

Після презентації начальник Львівської ОВА Максим Козицький вручив подяки творчому колективу, який працював над створенням відеофільму.

Фільм підготувала команда «Панорама Production» у межах «Ліги Нескорених» – проєкту спортивних можливостей для військових і ветеранів, який реалізує управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Читайте також: На Львівщині створили єдину в Україні футбольну команду ветеранів з ампутаціями

Як повідомляв Укрінформ, у Львівській області в серпні 2023 року запустили проєкт "Ліга Нескорених", що має на меті допомогти захисникам, які зазнали поранень, та їх сім'ям пройти психологічну і фізичну реабілітацію засобами фізичної культури та спорту.

Фото: Максим Козицький / Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-