Умєров відсторонив керівника одного з департаментів Міноборони через оголошення підозри

Умєров відсторонив керівника одного з департаментів Міноборони через оголошення підозри

Укрінформ
Міністр оборони Рустем Умєров відсторонив тимчасового виконувача обов’язків директора Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міноборони Тоомаса Нахкура у зв’язку з оголошенням йому підозри у кримінальному провадженні.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони.

«Рішенням міністра оборони Рустема Умєрова від 1 лютого 2024 року, за клопотанням заступника міністра оборони генерал-лейтенанта Івана Гаврилюка, тимчасовий виконувач обов’язків директора Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони України Тоомас Нахкур відсторонений від виконання службових обов’язків», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в пресслужбі, причина відсторонення - оголошення підозри у кримінальному провадженні. Підозра Тоомасу Нахкуру була вручена 27 січня 2024 року.

Читайте також: У Міноборони викрили корупційну схему закупівлі боєприпасів майже на 1,5 мільярда

Як повідомлялось, 28 січня в СБУ заявили, що викрили чиновників Міноборони і менеджерів "Львівського арсеналу", які намагалися вкрасти майже 1,5 млрд бюджетних гривень на придбанні 100 тис. мінометних пострілів для ЗСУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-