ДСНС отримала від Червоного Хреста 745 комплектів хімічного й радіаційного захисту

ДСНС отримала від Червоного Хреста 745 комплектів хімічного й радіаційного захисту

Фото
Укрінформ
Державна служба з надзвичайних ситуацій отримала від Червоного Хреста України 745 індивідуальних комплектів хімічного й радіаційного захисту та 3 тис. гумових костюмів біологічного захисту.

Передача засобів захисту відбулася за участю керівництва ДСНС і Товариства Червоного Хреста, інформує пресслужба рятувальників, передає Укрінформ.

"Підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій отримали від Товариства Червоного Хреста України 745 комплектів аварійного самозахисту й дезактивації та 3 тисячі костюмів біологічного захисту", - зазначається у повідомленні.

До складу кожного комплекту захисту від радіаційних, хімічних, біологічних загроз входить більше 15 елементів, серед яких: засоби захисту органів дихання, зору і шкіри; засоби очищення від небезпечних речовин; засоби для утилізації одягу та захисних елементів, які піддалися дії небезпечних речовин, тощо.

Читайте також: Рятувальники отримали від благодійників 350 бронежилетів

Ці комплекти призначені для фахівців, які потенційно можуть працювати в небезпечних зонах. Захисні комплекти і костюми будуть розподілені між підрозділами ДСНС по всій Україні.

Т.в.о. голови ДСНС Володимир Демчук заявив, що Державна служба України з надзвичайних ситуацій щиро вдячна всім, хто підтримує і допомагає їхнім фахівцям.

За його словами, їхня співпраця з Товариством Червоного Хреста України триває досить довго і неодноразово показувала свою ефективність.

Керівництво ДСНС також ознайомилося з транспортними засобами та іншими можливостями Товариства Червоного Хреста України, які можуть бути залучені в разі потреби для допомоги рятувальникам під час ліквідації будь-яких надзвичайних ситуацій.

Як повідомлялося, Державна служба України з надзвичайних ситуацій отримала від благодійників вісім автотранспортних майстерень.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-