МКІП працює над створенням Експертної ради з комунікацій безбар’єрності

МКІП працює над створенням Експертної ради з комунікацій безбар’єрності

Укрінформ
За участі представників Міністерства культури та інформаційної політики відбулася робоча зустріч зі створення Експертної ради з моніторингу й оцінювання комунікацій безбар’єрності.

Про це повідомила пресслужба МКІП, передає Укрінформ. 

«29 січня за участі представників Міністерства культури та інформаційної політики відбулася робоча зустріч зі створення Експертної ради з моніторингу й оцінювання комунікацій безбар’єрності», – йдеться в повідомленні.

Мета ініціативи – вдосконалення процесів інформування суспільства щодо заходів Національної стратегії зі створення безбарʼєрного простору в Україні та загальних наративів політики.

Зазначається, що під час зустрічі учасники визначили пріоритети та ключові вектори роботи Експертної ради, а також обговорили внесення змін до комунікаційної стратегії безбар’єрності та брендбуку. Також PR-експерти зі сфери бізнесу та міжнародних організацій змогли поділитися власним професійним досвідом, запропонувати ідеї та рішення для покращення комунікацій.

У МКІП зауважили, що до складу нового консультативно-дорадчого органу увійдуть представники Офісу Президента, фахівці з публічних комунікацій зі сфери медіа, бізнесу та громадських організацій.

Читайте також: Безбарєрність є нагальною необхідністю для мільйонів українців - Шмигаль

Як повідомляв Укрінформ, у 2024 році Міністерство культури та інформаційної політики запустить флагманський проєкт «Культура без бар’єрів».

Окрім того, за ініціативи Першої леді України Олени Зеленської, у 2021 році уряд схвалив Національну стратегію зі створення безбар’єрного простору до 2030 року.

Метою політики безбар’єрності є забезпечення рівних можливостей для кожної людини в реалізації її прав. Йдеться про доступ до роботи, інформації, освіти, сфери послуг, можливості безперешкодно пересуватися, соціалізуватися та залучатися у життя суспільства.

Фото: МКІП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-