Зеленський відзначив рятувальників та поліцейських прикордонних громад

Зеленський відзначив рятувальників та поліцейських прикордонних громад

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський відзначив рятувальників Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій та поліцейських, які працюють у багатьох прикордонних громадах, та подякував їм за службу.

Слова вдячності глава держави висловив у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Наші міста, наші громади зазнають ударів Росії. Харківщина, Донеччина, Херсонщина, Запорізька область. Нікополь, Марганець... Дуже складна ситуація в багатьох прикордонних громадах. Але щоразу не забуваємо: у кожній громаді, у кожному місті працюють рятувальники ДСНС України, поліцейські, наші лікарі, волонтери. Усюди є ті, хто рятує життя», - зазначив він.

Зеленський подякував кожному й кожній, хто працює заради життя інших українців.

«Сьогодні я хочу особливо відзначити працівників ДСНС у Херсонській області: сержанти Іван Бочаров та Микола Любченко, головний майстер-сержант Роман Попурій», - наголосив Президент.

Відео: ОП

Він також відзначив поліцейських Херсонщини: лейтенанта Єгора Іванова та старшого лейтенанта Олександра Бутенко.

Слова вдячності з уст Президента прозвучали працівникам ДСНС у Харківській області: сержанту Дмитру Голосняку, головному майстер-сержанту Олександру Антоніву і полковнику Олексію Сергієнку, а також поліцейським - капітану Анастасії Жижиній та майору Артему Романьку.

Читайте також: Зеленський відзначив кілька військових бригад і підрозділів прикордонної служби

Окрім того, Зеленський відзначив екіпаж ДСНС «Фенікс», який рятує життя на Донеччині, а саме майора служби цивільного захисту Едуарда Анненкова, Віталія Саламаху та Дмитра Дуракова.

Також він відзначив екіпаж поліції «Білі янголи» у складі старшого лейтенанта Дмитра Солов‘я та Геннадія Юдіна.

«Я дякую всім вам і вашим колегам за самовідданість і за порятунок життів. Слава всім, хто б’ється заради України та українців! Хто працює, допомагаючи битися. Хто працює, рятуючи людей та Україну», - резюмував глава держави.

Як повідомляв Укрінформ, у Красногорівці Донецької області поліцейські з волонтерами роздали місцевим жителям майже тонну продуктових наборів.

Фото: Офіс Президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-