У Польщі перекинувся український автобус - є постраждалі

У Польщі перекинувся український автобус - є постраждалі

Фото
Укрінформ
Український автобус із 26 людьми вночі потрапив в аварію в Люблінському воєводстві (Польща), трьох постраждалих доправлено до лікарень.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця поліції міста Біла Підляська Барбара Салчинська-Пирхла.

“За попередніми даними, причиною аварії було непристосування швидкості до складних погодних умов. Тоді падав сніг, було слизько - складна дорожня ситуація”, - зазначила Салчинська-Пирхла.

За її словами, аварія сталася о пів на першу ночі за київським часом на дорозі 812 у населеному пункті Вишниці. За попередніми даними, 63-річний водій автобуса сполученням Рига-Чернівці в умовах негоди не впорався з керуванням, унаслідок чого транспортний засіб на повороті занесло, він з’їхав на праве узбіччя, зачепив енергопоглинаючий бар'єр і перекинувся, зіткнувшись із деревом.

В автобусі було два водії і 24 пасажири.

Рятувальні служби на місці надали допомогу постраждалим. Троє людей, зокрема 80-річна жінка з тілесними ушкодженнями, доправлені для обстеження до лікарень міст Радинь-Підляський, Біла Підляська і Парчів.

Читайте також: На Чернігівщині шкільний автобус потрапив у ДТП, є постраждалі

Решту пасажирів перевезли у тимчасове місце перебування у гміні Вишниці, де вони очікують іншого автобуса.

За даними поліції, водій автобуса був тверезий.

Як повідомлялося, 21 грудня 2023 року мікроавтобус української реєстрації потрапив у ДТП вранці на дорозі №17 у районі населеного пункту Белжец Люблінського воєводства, приблизно за 30 км від кордону з Україною. Внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім людей зазнали травм.

Фото: biala-podlaska.policja.gov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-