Українцям рекомендують не їхати в Еквадор через заворушення

Українцям рекомендують не їхати в Еквадор через заворушення

Укрінформ
У зв’язку із погіршенням безпекової ситуації в Еквадорі Міністерство закордонних справ України рекомендує громадянам утриматися від будь-яких поїздок до цієї країни до стабілізації безпекової ситуації.

Про це йдеться у повідомленні МЗС, передає Укрінформ.

Тим громадянам України, які вже перебувають на території Еквадору, відомство рекомендує уникати місць масового скупчення людей, не брати участі в демонстраціях, неухильно дотримуватися заходів безпеки, виконувати законні вимоги правоохоронних органів, відстежувати повідомлення місцевих органів влади про подальший розвиток ситуації, не залишати місця свого проживання без крайньої необхідності, завжди мати при собі документи, які посвідчують особу.

У випадку потрапляння в надзвичайну ситуацію, виникнення загрози життю і здоров’ю, МЗС рекомендує громадянам України невідкладно звертатися до посольства України в Республіці Перу за номером телефону: +51 993 458 779, на адресу електронної пошти: consul_pe@mfa.gov.ua або на цілодобову гарячу лінію МЗС України: +38 044 238 1588, адреса електронної пошти: cons_or@mfa.gov.ua.

Читайте також: В Еквадорі триває безлад, невідомі перервали трансляцію державного телеканалу

Як повідомлялося, президент Еквадору Даніель Нобоа оголосив про запровадження надзвичайного стану в країні після того, як «надзвичайно небезпечний» наркобарон утік із в'язниці. У шести еквадорських в'язницях спалахнули заворушення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-