Телемарафону бракує глибоких дискусій і реальних історій з фронту - Стефанчук

Телемарафону бракує глибоких дискусій і реальних історій з фронту - Стефанчук

Укрінформ
Телемарафон «Єдині новини» на початку вторгнення РФ відмінно виконав ту роль, яка на нього покладалася, проте наразі йому бракує глибоких дискусій з важливих питань і реальних історій про ситуацію на фронті.

Таку думку Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук висловив в інтерв'ю «Інтерфакс-Україна», передає Укрінформ.

«Я думаю, ми всі погодимося, що в перший період повномасштабної війни телемарафон на «відмінно» виконав ту роль, яка на нього покладалася», - зазначив Стефанчук.

За його словами, на той час «Єдині новини» були єдиним вірогідним джерелом інформації для суспільства.

«Чого мені зараз не вистачає у марафоні? Деяких глибоких дискусій із дуже важливих питань. Також мені хочеться чути більше історій військових героїв України, більше чути про наші перемоги, про наші успіхи… Але не в стилі, що ми всіх переможемо, а реально: що було складно, але наші захисники зробили крок уперед. Або ж – що було важко, і наші воїни вимушені були відступити, тому що для українців питання людського життя є пріоритетом», - підкреслив спікер парламенту.

Читайте також: Голова ВР розповів, коли законопроєкт про мобілізацію внесуть на голосування

За його словами, важливо, щоб повернулося відчуття причетності до країни, до народу, «відчуття того, що ми розуміємо, як і куди рухаємося, які наші цілі».

«Загальним планом – ось так. Зумисне не розповідаю в деталях, тому що росіяни одразу це використовуватимуть, але загальні меседжі, загальні наративи, відповіді на складні питання повинні бути в марафоні», - резюмував Стефанчук.

Як повідомлялося, голова Комітету ВР з питань свободи слова Ярослав Юрчишин в інтерв’ю Укрінформу висловив думку: якщо не вдосконалити телемарафон, то 2024 рік він не переживе.

Фото: Руслан Стефанчук, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-