Участь у конкурсі на посаду голови НАЗК візьме 51 кандидат

Участь у конкурсі на посаду голови НАЗК візьме 51 кандидат

Укрінформ
Конкурсна комісія з відбору голови Національного агентства з питань запобігання корупції ухвалила рішення про допущення 51 кандидата до участі у конкурсі на підставі поданих документів, а 13 - було відмовлено у допуску до участі.

Таке рішення було прийнято на засіданні комісії у четвер, 28 грудня, передає Укрінформ із посиланням на НАЗК.

Зазначається, що загалом було отримано документи 64 осіб.

Комісія вирішила провести оцінювання кандидатів у наступні етапи:

I етап - тестування загальних здібностей, психологічні тестування, тестування на благонадійність. До участі у І етапі буде запрошено усіх кандидатів, допущених до участі у конкурсі. Тестування відбудуться вже 4 січня 2024 року;

ІІ етап - виконання завдання з етичного лідерства, перевірка знання кандидатами антикорупційного законодавства, письмові відповіді кандидатів про їхнє бачення майбутньої діяльності НАЗК, психологічне інтерв’ю;

ІІІ етап - проведення поглибленого психологічного інтерв’ю та презентація кандидатами свого бачення майбутньої діяльності НАЗК.

Оголошення про послідовність та строки проведення етапів конкурсу з детальними інструкціями та зразками завдань буде розміщено на офіційній сторінці конкурсу на сайті уряду.

Крім того, комісія продовжила кінцевий термін, встановлений для подачі копії Державного сертифіката про рівень володіння державною мовою до 5 лютого 2024 року (включно) через технічні роботи в системі для проведення іспитів на рівень володіння державною мовою з 19 грудня 2023 року та спричиненою цим перервою в проведенні іспитів.

Читайте також: НАЗК чекає напливу декларацій із корупційними ризиками наприкінці січня

Голова НАЗК призначається на посаду Кабінетом міністрів України за результатами відкритого конкурсного відбору строком на чотири роки та не може обіймати цю посаду двічі підряд.

Олександр Новіков був призначений головою НАЗК 15 січня 2020 року.

Як повідомляв Укрінформ, у комісії з проведення конкурсу на посаду голови НАЗК вважають, що кандидатура може бути визначена орієнтовно до 10 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-