МВС провело командно-штабні навчання по всій Україні

МВС провело командно-штабні навчання по всій Україні

Відео
Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ провело командно-штабні навчання по всій території України та відпрацювало взаємодію під час реагування на надзвичайні ситуації.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба МВС.

«МВС провело командно-штабні навчання по всій території України. Мета навчань — відпрацювати взаємодію під час реагування на надзвичайні ситуації. Участь у навчаннях взяли підрозділи ДСНС, НПУ, ДПСУ, ДМСУ, НГУ, Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури та Державної служби з безпеки на транспорті, обласних центрів гідрометеорології, а також інших спеціалізованих служб цивільного захисту», - йдеться в повідомленні.

Підбиваючи підсумки навчань на Дніпропетровщині, заступник міністра внутрішніх справ України Олексій Сергеєв наголосив, що навчання вкотре підтвердили злагодженість і взаємодію працівників системи МВС, включаючи специфіку роботи кожного підрозділу в найскладніших ситуаціях для подолання різних небезпек.

Читайте також: У Києві проводять безпекові навчання - розгортають блокпости та перевіряють транспорт

Як повідомляв Укрінформ, Міністерство внутрішніх справ цьогоріч інтегрувало у єдину платформу вісім тисяч камер відеоспостереження.

Фото: МВС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-