Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським та енергетикам

Зеленський подякував рятувальникам, поліцейським та енергетикам

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський подякував за роботу команді ДСНС, всьому колективу Національної поліції та працівникам енергетики.

Про це Глава держави заявив у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео: Офіс Президента

“Сьогодні ж я хочу подякувати кожному й кожній у всій великій команді ДСНС України – усім, хто й цими днями, вечорами, цими ночами як завжди ліквідовує наслідки російських обстрілів. Херсон, Донеччина, Харківщина, наша Сумщина, наше Запоріжжя, інші наші області”, - наголосив Зеленський.

Особливо Президент відзначив рятувальників із Херсонщини – сержанта Олега Панкратова та майстра-сержанта Максима Сєдіна. З Донецької області він відзначив – сержанта Олександра Павленка, головного майстра-сержанта Дениса Шишолика та цивільного працівника ДСНС Володимира Яценка.

Читайте також: Зеленський подякував енергетикам за невтомність і результативність

Також Зеленський відзначив працівників з Харківщини – сержанта Романа Пивоварова та майстра-сержанта Павла Кривулю,

Глава держави підкреслив, що сержанти Олександр Козир та Євгеній Бондаренко з Сумщини працюють у прикордонних районах і абсолютно самовіддано.

Він також подякував колективу Національної поліції України – "тим, хто працює заради безпеки людей, зокрема й у прифронтових районах”.

Зеленський особливо відзначив старших лейтенантів поліції Івана Зеленяка та Дмитра Тетерю, які служать на Херсонщині, у місті Бериславі, а також Андрія Булавіна, бойового медика, що працює на Донеччині. Із Запорізької області Зеленський відзначив майорів поліції Андрія Мельника та Вадима Аксьоненка.

“Дякую вам і всім тим, хто служить нашій державі, служить нашому суспільству!” - підкреслив глава держави.

Читайте також: Зеленський подякував за плідну роботу керівникам прифронтових міст та областей країни

Крім того, Зеленський подякував кожному працівнику і кожній працівниці української енергетики.

“Усім тим, хто на роботі зараз. Усім тим, хто працював увесь рік, щоб блекаутів не було і щоб усюди в Україні був звʼязок, світло було, тепло було – і все те, без чого нормальне життя просто неможливе. Я дякую вам, наші енергетики! Я дякую за світле Різдво!” - сказав Президент.

Як повідомляв Укрінформ, на зимові свята в Україні забезпечують безпеку громадян 20 тисяч поліцейських та понад 7 тисяч рятувальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-