Зеленський вручив Героям України сертифікати на квартири

Зеленський вручив Героям України сертифікати на квартири

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський вручив сертифікати на отримання квартир військовослужбовцям Сил оборони України, яким присвоєно звання Героя України, та родинам загиблих Героїв.

Як передає Укрінформ, про це Офіс Президента повідомляє у Фейсбуці.

«Ми відзначаємо Героїв України - солдатів і матросів, сержантів і офіцерів, які виявилися здатними на такий чин, що його вага впливає на життя держави, на моральний дух наших воїнів і загальну силу України. Це люди, чия сміливість надихає. Це воїни, які повели себе в боях взірцево і які, не жаліючи себе, проявили абсолютну самовідданість - абсолютну вірність завданню боронити Україну та дбати про побратимів», - заявив Зеленський.

Він зазначив, що в державі встановили нову традицію - традицію робити вдячність України своїм Героям цілком конкретною, проявленою.

Президент зауважив, що кожен Герой України отримає від держави квартиру без будь-якої бюрократії.

Читайте також: У «Дії» згенерували вже понад тисячу житлових сертифікатів

«І це найменше, що держава може зараз зробити, щоб кожен відчував і відчув, що українська вдячність не залишається і не залишиться просто словами», - додав Зеленський.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський напередодні Дня Збройних сил України вручив перші сертифікати на отримання квартир українським захисникам,яким присвоєно звання Героя України, та членам сімей загиблих Героїв.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-