Президент - про квартири для Героїв України: Отримають не колись потім, а зараз

Президент - про квартири для Героїв України: Отримають не колись потім, а зараз

Укрінформ
Найближчим часом держава забезпечить квартирами всіх Героїв України, зокрема й тих, хто захищав нашу державу з 2014 року.

Про це Володимир Зеленський сказав у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

«Ми започатковуємо нову спеціальну ініціативу для усіх Героїв України – їх на сьогодні 360 від початку повномасштабної війни. Кожен воїн та рідні воїна, якому звання Героя України присвоєно посмертно, отримають від держави квартиру. Не за роки, не колись потім, а зараз», - сказав Зеленський.

Відео: ОП

Глава держави розповів, що сьогодні вручив перші документи на квартиру.

«Двадцять один Герой України. Воїни Збройних Сил України, Національної гвардії, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби. Із цих 21 девʼять – полеглі герої. І найближчим часом держава забезпечить квартирами всіх Героїв України. Усіх. Зокрема й тих, хто воював до 24 лютого – за час від 14-го року, бойові хлопці. Це справедливо», - наголосив Президент.

Також він назвав символічним максимально справедливим, що перед Днем Збройних Сил України, який ми будемо відзначати завтра, Україна дякує всім своїм волонтерам.

«Тисячам, десяткам тисяч, сотням тисяч, навіть мільйонам небайдужих українців і українок, які приєдналися до волонтерського руху. І в час Майдану, і в час АТО, і зараз, у час повномасштабної війни», - сказав Зеленський.

Читайте також: У Миколаєві відбувся форум волонтерів

Окрім того, він подякував «кожному й кожній із дружніх Україні країн – іноземцям, які стали тут рідними, бо теж із нами, з Україною, з необхідністю перемогти в цій війні».

Як повідомлялося, Володимир Зеленський напередодні Дня ЗСУ вручив перші сертифікати на отримання квартир українським захисникам, яким надано звання Героя України, та членам сімей загиблих Героїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-