Українські біженці у Молдові вчили актора Стенлі Туччі готувати борщ

Українські біженці у Молдові вчили актора Стенлі Туччі готувати борщ

Відео
Укрінформ
Голлівудський актор із США Стенлі Туччі нещодавно зустрівся у Молдові з біженцями з України, які вчили його готувати борщ.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє NewsMaker.

«Нещодавно я повернувся із Молдови — невеликої країни, яка перебуває між Україною та Румунією. Там я зустрівся з багатьма біженцями з України. На одній зустрічі готували страви. Одна з жінок, шеф-кухарка, навчила мене готувати борщ і він мені дуже сподобався», — розповів актор у соцмережах.

Туччі вже 30 листопада спробував самостійно приготувати борщ на яловичому бульйоні. Актор додав у страву моркву, селеру, цибулю, часник, картоплю, буряк та консервовані помідори. Проте наступного дня, 1 грудня, Туччі скуштував свій борщ, але смак йому не сподобався.

«Упевнений, що зробив щось не так. Спробую приготувати його ще раз. Перепрошую, особливо у Світлани, яка в Молдові вчила мене готувати борщ», — сказав актор.

Читайте також: Україну представлять на різдвяному ярмарку у столиці Чорногорії

Як повідомляв Укрінформ, принцеса Вельська Кейт Міддлтон відвідала громадський центр «Всі разом» у Баркнелі (графство Беркшир, Англія), де зустрілася з українськими біженцями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-