В Україну доставили 1000 ноутбуків у рамках проєкту Laptops For Ukraine

В Україну доставили 1000 ноутбуків у рамках проєкту Laptops For Ukraine

Фото
Укрінформ
В Україну прибула перша партія зі 1000 ноутбуків, що були зібрані в країнах ЄС за ініціативою Єврокомісії #LaptopsforUkraine.

Як повідомляє Укрінформ, про це сьогодні на власній сторінці у соціальній мережі Х (колишній Twitter) написала президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн.

«За нашою ініціативою #LaptopsforUkraine в Україну доставлена перша партія з більш ніж 1000 пристроїв. Люди з усього ЄС щиро допомогли зробити це можливим, ще раз підтверджуючи нашу потужну солідарність з Україною. Це допоможе важко враженим (війною – ред.) регіонам залишатися на зв’язку», - написала президент Єврокомісії.

Як повідомлялося, ініціатива #LaptopsforUkraine була започаткована минулого року, та має на меті доставити в Україну тисячі комп’ютерів. Ініціатива передбачає, що європейці передають Україні власні ноутбуки, що були у використанні, щоб допомогти людям, які страждають від російської агресії, у комунікаціях, в роботі та у навчанні. Лише за приблизними оцінками, щонайменше 200 000 українських дітей у найбільш вражених війною регіонах України нині навчаються дистанційно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-