Зеленський: Нашим воїнам допомагає броня людяності та щирості

Зеленський: Нашим воїнам допомагає броня людяності та щирості

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський наголошує на тому, що підтримка українців дуже важлива для воїнів, які нині боронять нашу землю.

Про це він заявив, вітаючи у Телеграмі співвітчизників з нагоди Дня Незалежності України, передає Укрінформ.

«Минулого тижня я відвідав наші бойові бригади. Командні пункти, пункти розташування бригад. І є те, що об’єднує їх усі.

Нашим воїнам допомагає одна додаткова унікальна броня. Броня людяності. Броня щирості. Це дитячі малюнки. Їх можна побачити в кожній бригаді. На стінах, у кімнатах. Малюнки для батька чи брата. Або для солдатів, яких дитина може навіть не знати, але яких підтримує», - сказав Зеленський.

За його словами, це підтримує, і для українських солдат це – головна мета наступу, де кожен крок уперед такий важливий, але крок назад такий неможливий. «Бо позаду – саме ви, наші діти. Українські діти, саме ви, хто створює ці малюнки. І я хочу сказати тобі – кожному хлопчику й кожній дівчинці: ти не уявляєш, наскільки це важливо, коли ти підтримуєш наших бійців. Я дякую тобі», - сказав глава держави.

Він вкотре висловив слова подяки кожній українській матері, для якої наша держава є й залишиться домом. Подякував українським учителям, медикам та усім тим людям, які борються за життя інших, незалежно від того, чи є сирена повітряної тривоги чи є «приліт».

Відео: ОП

Президент зазначив, що через розв’язану Росією війну чимало українців втратили близьких. «Герої, завдяки яким ми не втратили Україну. Я дякую і вклоняюся перед кожним і кожною з них», - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Блінкен привітав українців із Днем Незалежності та запевнив у підтримці США

Як повідомлялося, у четвер, 24 серпня, Україна відзначає 32-у річницю Незалежності.

День Незалежності України - щорічне свято в Україні, яке відзначають 24 серпня з нагоди ухвалення у 1991 році Акта проголошення Незалежності України. Цей документ, ухвалений позачерговою сесією Верховної Ради УРСР, проголосив створення самостійної української держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-