Неякісна форма для ЗСУ: у Міноборони заперечили свою причетність до закупівлі

Неякісна форма для ЗСУ: у Міноборони заперечили свою причетність до закупівлі

Укрінформ
Міністерство оборони не здійснювало закупівлю форми, що фігурує у кримінальній справі про заволодіння коштами, виділеними на закупівлю форменного одягу для підрозділів Сил територіальної оборони Збройних сил України.

Про це Міноборони повідомило в Телеграмі, передає Укрінформ.

Зазначається, що, за матеріалами слідства, у 2022 році між військовою частиною і швейною фабрикою були укладені договори на поставку форменого одягу для військовослужбовців.

Читайте також: Жіночу літню форму офіційно поставили на забезпечення української армії

"Підрозділи Міністерства оборони до даного процесу закупівлі: визначення потреби, пошуку виконавця, укладання договору та супроводу виконання технічних умов — не залучалися", – заявили у відомстві.

У Міноборони підкреслили, що сповідують нульову толерантність до корупції та в усіх випадках антикорупційних дій правоохоронних органів забезпечують всебічне сприяння досудовому розслідуванню, а також проводять відповідні внутрішні перевірки.

Також наголошується, що, згідно із законом, особа вважається невинуватою у вчиненні кримінального правопорушення, доки її вина не доведена в законному порядку і встановлена обвинувальним вироком суду, який набрав законної сили.

Як повідомляв Укрінформ, правоохоронці викрили підприємця на постачанні неякісного одягу для Збройних сил України на понад 35 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-