Птушкін збирає у США гроші на лазні для передової

Птушкін збирає у США гроші на лазні для передової

Укрінформ
Український журналіст і блогер Антон Птушкін приїхав до США для збору спільно з благодійним фондом «Разом для України» коштів на придбання 10 мобільних лазне-пральних комплексів для українських захисників на передовій.

Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, журналіст провів зустрічі з нью-йоркцями, котрі вирішили зробили свої пожертви.

«Мобільні лазне-пральні комплекси – одна з найбільших потреб воїнів на передовій у будь-яку пору року, а особливо зараз, коли на сході та півдні України тримається надзвичайно спекотна погода», – сказав Птушкін.

Читайте також: Тіна Кароль передала Папі Римському щоденник 9-річного хлопчика з Маріуполя

Журналіст та «Разом для України» оголосили також онлайн-аукціон з продажу атрибутів, на якому виставлено, зокрема, прапор з підписами трьох українських генералів – Валерія Залужного, Олександра Сирського та Олександра Павлюка, бейсбольна бита з автографами американської команди NY Yankees, журнал Time із зображенням на обкладинці головнокомандувача ЗСУ Залужного та його автографом, браслет «Азовсталь» із його підписом, шеврони Пса Патрона тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-