НАБУ оголосило у розшук депутата Київради Трубіцина

НАБУ оголосило у розшук депутата Київради Трубіцина

Укрінформ
Національне антикорупційне бюро України розшукує депутата Київської міськради Владислава Трубіцина, якого у лютому минулого року викрили на одержанні 1,39 млн грн хабаря.

Як передає Укрінформ, про це НАБУ повідомляє у Телеграмі.

«НАБУ розшукує депутата Київради, обвинуваченого в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі», - ідеться в повідомленні.

Детективи НАБУ у лютому 2022 року викрили його та співучасників на одержанні 1,39 млн грн неправомірної вигоди за розміщення точок сезонної пересувної торгівлі.

НАБУ і Спеціалізована антикорупційна комісія 11 жовтня того ж року скерували справу до суду.

Трубіцина обвинувачують у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди).

Читайте також: ВАКС стягнув 9,8 мільйона застави з депутата Київради Трубіцина

Як повідомлялось, журналісти проєкту «Схеми» (Радіо Свобода) заявили, що Трубіцин, якого САП та НАБУ обвинувачують у хабарництві і який двічі не з'явився на засідання Вищого антикорупційного суду, 13 травня виїхав за кордон у напрямку Польщі за дозволом голови Державної прикордонної служби Сергія Дейнеки на підставі листа від очільника Головного управління розвідки Кирила Буданова.

У червні Вищий антикорупційний суд задовольнив клопотання САП про оголошення Трубіцина в міжнародний розшук.

Також у червні колегія суддів Вищого антикорупційного суду стягнула з Трубіцина 9,8 млн грн застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-