Як контрактникам отримати одноразову грошову допомогу – роз’яснення Міноборони

Як контрактникам отримати одноразову грошову допомогу – роз’яснення Міноборони

Укрінформ
У Міністерстві оборони пояснили, як отримати одноразову грошову допомогу особам, які підписали контракт зі Збройними силами України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в Телеграмі МОУ.

Зазначається, що 21 472 грн передбачається для осіб рядового складу, 24 156 грн – для осіб сержантського та старшинського складу та 26 840 грн – для осіб офіцерського складу.

Допомога виплачується одразу.

Також повідомляється, що відповідні виплати передбачені військовим, які приймаються на посади рядового складу строком на 3 роки; на посади сержантського та старшинського складу на 3 роки й більше; офіцерського – рік і більше; на 5 років і більше – призначені на посади сержантського, старшинського та офіцерського складу після закінчення ВВНЗ.

Щоб отримати допомогу, потрібно написати рапорт на ім’я командира.

Читайте також: Верещук розповіла, чи вистачає коштів на виплату допомоги звільненим з російського полону

Грошова допомога не виплачується особам рядового складу, які під час служби за контрактом уклали інший – на посаду сержантського та старшинського складу; особам сержантського та старшинського складу, яких під час дії контракту прийнято на службу за контрактом осіб офіцерського складу, а також - особам офіцерського складу, які під час проходження кадрової служби підпишуть контракт.

Як повідомлялося, з 1 лютого 2023 року було змінено порядок виплат премій військовим.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-