Мультипредметний тест за кордоном хочуть скласти 16 тисяч осіб – Лісовий

Мультипредметний тест за кордоном хочуть скласти 16 тисяч осіб – Лісовий

Укрінформ
Тимчасові екзаменаційні пункти для проведення Національного мультипредметного тесту утворено в 49 містах 31 країни, бажання взяти участь у НМТ за кордоном наразі виявили 16 тисяч осіб.

Про це розповів міністр освіти та науки України Оксен Лісовий в ефірі телемарафону «Єдині новини», повідомляє Укрінформ.

«У нас зараз триває реєстрація активно. За два тижні ми маємо 160 тисяч уже сформованих персональних кабінетів, 16 тисяч людей виявило бажання скласти НМТ з-за кордону. Маємо організовані тимчасові екзаменаційні пункти в Німеччині, Польщі, взагалі 49 міст у 31 країні маємо на сьогодні», - сказав він.

Читайте також: Мультипредметний тест за кордоном можна скласти вже у 49 містах

За словами міністра, цьогоріч спостерігається приблизно така сама активність щодо участі в тестуванні, як і в минулі роки.

Лісовий нагадав, що вступники складають три предмети, серед яких основними є українська мова й математика, а з додаткових - історія України, іноземна мова, хімія, фізика, біологія.

Читайте також: У МОН очікують, що кількість охочих скласти мультипредметний тест цьогоріч зросте

Як повідомляв Укрінформ, реєстрація для участі в цьогорічному Національному мультипредметному тесті розпочалася 3 квітня і триватиме до 3 травня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-