Внутрішні переселенці отримають грошову допомогу за лютий протягом тижня

Внутрішні переселенці отримають грошову допомогу за лютий протягом тижня

Укрінформ
Міністерство соціальної політики виплатить грошову допомогу внутрішньо переміщеним особам за лютий протягом тижня.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій повідомляє у Телеграмі.

“На гарячу лінію Мінреінтеграції продовжують надходити звернення від ВПО, які чекають на виплати щомісячної допомоги на проживання. Обговорення питання щодо забезпечення внутрішніх переселенців вчасними виплатами 28 лютого було ініційоване Мінреінтеграції в межах щотижневої міжвідомчої наради. За результатами наради, виплати щомісячної допомоги на проживання ВПО будуть здійснені протягом тижня”, - йдеться у повідомленні.

У Мінреінтеграції звертаються до Мінсоцполітики своєчасно нараховувати та виплачувати щомісячну допомогу внутрішнім переселенцям.

Читайте також: Нову стратегію щодо переселенців приймуть найближчим часом - Верещук

“Наш обов’язок як держави – вчасно забезпечити фінансовою підтримкою найбільш вразливі категорії громадян, якими і є ВПО", – наголосив заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій – уповноважений з питань внутрішньо переміщених осіб Олексій Бородай.

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук закликала місцеву владу активніше працевлаштовувати внутрішніх переселенців, бо нині лише третина з них мають роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-