Кабмін ліквідував Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції

Кабмін ліквідував Департамент боротьби з наркозлочинністю Нацполіції

Укрінформ
Кабінет Міністрів ліквідував як юридичну особу публічного права Департамент боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України.

Про це у Телеграмі повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук, передає Укрінформ.

“Ліквідовано як юридичну особу публічного права Департамент боротьби з наркозлочинністю як міжрегіональний територіальний орган Національної поліції. Національній поліції доручено забезпечити здійснення функцій і повноважень департаменту, що ліквідується”, - написав він.

Водночас уряд утворив як юридичну особу публічного права міжрегіональний територіальний орган Національної поліції – Департамент поліції особливого призначення "Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України "Лють".

Читайте також: Рівень злочинності в Україні за час війни упав на 12% - поліція

Очікується, що цей орган дозволить забезпечити швидке та ефективне виконання поліцією як складовою сил безпеки і сил оборони завдань і повноважень, спрямованих на зміцнення нацбезпеки України, у тому числі шляхом безпосереднього виконання функцій із забезпечення публічного (громадського) порядку та безпеки громадян.

Як повідомлялося, Департамент боротьби з наркозлочинністю як міжрегіональний територіальний орган Нацполіції був утворений у квітні 2020 року.

Фото: facebook.com/DBN.NP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-