Netflix показав трейлер шоу Девіда Леттермана за участю Зеленського

Netflix показав трейлер шоу Девіда Леттермана за участю Зеленського

Відео
Укрінформ
Стримінговий сервіс Netflix показав трейлер епізоду шоу Девіда Леттермана «Мій наступний гість не потребує представлення» із Президентом України Володимиром Зеленським.

Трейлер опубліковано на Ютуб-каналі платформи, повідомляє Укрінформ.

У ролику показано, як Леттерман прибув до Києва потягом, спускається на станцію столичного метрополітену, а також перші секунди інтерв'ю із Зеленським.

Інтерв’ю було знято у жовтні. Прем'єра спеціального епізоду шоу, номінованого на премію "Еммі", відбудеться в понеділок, 12 грудня, повідомляється на сайті Netflix.

Як повідомлялося, у жовтні американський телеведучий Девід Леттерман відвідав Київ, підтримав українців та побажав їм перемоги у війні з росією. Він прогулявся столицею, відвідав гумористичний клуб та поспілкувався з українцями.

Читайте також: Politico назвало Зеленського найвпливовішою людиною Європи

Девід Леттерман - один із найвідоміших телеведучих у світі, володар безлічі нагород. Він був ведучим The Late Show with David Letterman і Late Night with David Letterman упродовж 33 років, з 1982 по 2015 рр., що є рекордом у США.

Леттерман входить до списку 50 найвидатніших телезірок усіх часів. Був номінований на понад 50 премій "Еммі", вісім разів ставав лауреатом. Телеведучий також є лауреатом Почесної премії Центру Кеннеді, премії Марка Твена за американський гумор та володарем двох престижних премій "Пібоді".

Прем'єра шоу "Мій наступний гість не потребує представлення" з Девідом Леттерманом відбулася 12 січня 2018 року, першим гостем став 44-й президент США Барак Обама.

Фото: Netflix

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-