Троє ухилянтів від армії намагались виїхати з України як іноземці

Троє ухилянтів від армії намагались виїхати з України як іноземці

Укрінформ
Прикордонники затримали чергових ухилянтів від армії, які намагалися виїхати за кордон за підробленими документами як громадяни Азербайджану.

Про це йдеться у повідомленні ДПСУ у Телеграмі, передає Укрінформ

"Покинути Україну планували троє вихідців із Азербайджану напередодні вихідних. Чоловіки прямували через пункт пропуску «Мамалига» до Молдови. На прикордонний контроль вони надали довідки на повернення іноземців, оскільки заявили, що нібито втратили документи. Прикордонники уважно вивчили надані папери та виявили ознаки підробки", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Буковині викрили ще один канал переправлення ухилянтів через кордон

Згодом, під час встановлення осіб з’ясувалося, що в наданих документах вони змінили установчі дані, щоб їх не ідентифікували при перетині кордону. "До того ж насправді вони виявилися громадянами України 1965,1978 та 1992 років народження, двоє з них - батько та син, усі військовозобов’язані", - підкреслюється у повідомленні.

За спробу незаконного перетинання кордону на порушників складено адмінматеріали. Крім того, до поліції направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення за ст. 358 (підробка документів).

Читайте також: Все більше жінок, дітей та людей похилого віку повертаються до України

Як повідомлялось, на українсько-польському кордоні військовослужбовці Волинського загону майже щодня виявляють підробки у документах. Зокрема, у чоловіків, які нібито є інвалідами чи багатодітними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-