Нацрада закликала українських мовників надати державі медіафайли з доказами злочинів рф

Нацрада закликала українських мовників надати державі медіафайли з доказами злочинів рф

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення звернулась до українських мовників з проханням надати державі медіафайли, які містять докази злочинів російської федерації на території України.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нацради.

"На прохання Офісу Генерального прокурора Національна рада просить телерадіоорганізації зберігати і надавати матеріали – фото, відео, аудіо, на яких зафіксовано факти військової агресії рф та інших воєнних злочинів, вчинених від 24 лютого цього року і до закінчення дії воєнного стану в Україні", - йдеться у повідомленні.

У Нацраді пообіцяли надіслати усім телерадіоорганізаціям інструкцію щодо завантаження файлів, посилання на сховище та всю додаткову інформацію листом, а також нагадали про загальний ресурс warcrimes.gov.ua, де матеріали зберігаються та аналізуються правоохоронцями.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запроваджено воєнний стан та оголошено загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-