Київстар перерахував ₴5 мільйонів на гуманітарну допомогу літнім людям

Київстар перерахував ₴5 мільйонів на гуманітарну допомогу літнім людям

Укрінформ
Національний мобільний оператор Київстар виділив 5 млн грн благодійному фонду «Let`s help». Ці кошти підуть на забезпечення роботи 37 геріатричних пансіонатів та територіальних центрів надання соціальної допомоги, де зараз перебуває близько 3 000 людей поважного віку.

Як передає Укрінформ, про це повідомили в преслужбі Київстару.

«З початком повномасштабної війни в Україні, Київстар запровадив пакет заходів для підтримки суспільства та абонентів. Зокрема, компанія забезпечила клієнтів безоплатними послугами зв’язку, достроково виплатила понад 1 мільярд гривень податку на прибуток та загалом перерахувала 20 мільйонів гривень на гуманітарну допомогу ЗСУ, лікарням та літнім людям. Ми продовжуємо працювати та разом з країною рухатися назустріч перемозі», – зазначив президент Київстару Олександр Комаров.

На передані кошти фонд придбає для 37 геріатричних пансіонатів необхідні продукти харчування, воду, ліки, засоби гігієни на місяць, а також сухі пайки на тиждень на випадок евакуації або перебування стареньких у бомбосховищах. Крім цього, заклади будуть забезпечені електрогенераторами та паливом для них на випадки перебоїв з електропостачанням.

Благодійний фонд «Let’s help» з 2015 року системно допомагає літнім людям та працює над створенням гідної старості в Україні. Під опікою благодійного фонду «Let’s help» перебувають більше 10 тисяч підопічних, що проживають в геріатричних пансіонатах у 10 областях України. З початку нового етапу російської військової агресії проти України стан багатьох пансіонатів на межі гуманітарної катастрофи. Кожен охочий також може допомогти бабусям й дідусям донатами за посиланням.

Як повідомлялося, наприкінці лютого Київстар виділив 10 млн грн до Благодійного фонду «Повернись живим» для гуманітарних потреб військових, які захищають нашу країну. А також у березні мобільний оператор перерахував 5 мільйонів гривень до БФ «Твоя опора» для гуманітарних потреб українських лікарень та забезпечення їх потрібними медикаментами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-