Українців закликають не заповнювати Google-форми з проханням про допомогу ВМС ЗСУ

Українців закликають не заповнювати Google-форми з проханням про допомогу ВМС ЗСУ

Укрінформ
Військово-Морські Сили Збройних Сил України закликають громадян не заповнювати Google-форми з проханням про допомогу ВМС ЗСУ, бо їх розповсюджують псевдоволонтери. 

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Телеграм Міністерства оборони.

«Військово-Морські Сили ЗСУ застерігають: у мережі з'явилось повідомлення з посиланням на Google-форму, де псевдоволонтери звертаються з проханням про допомогу Військово-Морським Силам ЗС України у комплектуванні підрозділів судномеханіками і електромеханіками. У зазначеній Google-формі користувач має надати свої особисті дані. Закликаємо не надавати особисту інформацію та не переходити за посиланням», - йдеться у повідомленні.

Тим, хто хоче проходити службу у Військово-Морських Силах ЗС України варто звертатися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки за місцем проживання.

Як повідомлялося, президент рф путін 24 лютого оголосив війну Україні і розпочав масштабне вторгнення. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-