Данілов каже, що більшість олігархів залишилися в Україні

Данілов каже, що більшість олігархів залишилися в Україні

Укрінформ
Переважна частина вітчизняних олігархів перебувають в Україні, зокрема Рінат Ахметов та Ігор Коломойський.

Про це секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов повідомив в ефірі "Радіо Свобода", передає кореспондент Укрінформу.

"Переважна частина олігархів знаходиться в Україні. Частина – за кордоном. Це справа кожного. Справа не в тому – олігарх він чи. Справа в тому, чи патріот він нашої країни, чи готовий він стати на її захист. Якщо так, тоді він має перебувати на території України. Якщо він зберігає свої статки десь у Лондоні і вважає, що може там відсидітися… Послухайте, війна закінчиться нашою перемогою, і я не знаю, як вони дивитимуться в очі наших дітям і громадянам", – сказав Данілов.

Секретар РНБО запевнив, що українській владі відомо, хто наразі знаходиться на території нашої держави, а хто виїхав за її межі. Зокрема, Данілов уточнив, що в Україні перебувають Рінат Ахметов та Ігор Коломойський, а також "дехто інший".

24 лютого президент російської федерації володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну.

Напередодні Президент Володимир Зеленський зустрівся з представниками великого бізнесу та попросив, щоб вони перебували в Україні. Своєю чергою бізнесмени наголосили на готовності взаємодіяти з владою задля розв'язання всіх питань, що виникають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-