МОЗ та Червоний Хрест відкривають рахунок для допомоги медикам

МОЗ та Червоний Хрест відкривають рахунок для допомоги медикам

Укрінформ
Міністерство охорони здоров'я спільно з Червоним Хрестом України» відкриває спеціальний рахунок для допомоги закладам охорони здоров'я.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба МОЗ у Фейсбуці.

«Саме зараз, у ці хвилини разом зі Збройними Силами України ведуть не менш важливу боротьбу українські медики. Це боротьба за життя та здоров'я військових та цивільного населення країни. Міністерство охорони здоров'я України спільно з Червоним Хрестом України відкриває спеціальний рахунок для допомоги закладам охорони здоров'я», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на цей рахунок кожен охочий, кожне підприємство та організація з України та закордонні друзі нашої країни можуть перерахувати посильну фінансову допомогу для підтримки лікарень у порятунку людей.

Реквізити Червоного Хреста України для допомоги є за посиланням.

Також МОЗ надає перелік перевірених благодійних організацій, які збирають кошти для підтримки медиків: Благодійний Фонд «Корпорація монстрів», Крила Надії, Міжнародний благодійний фонд «Здоров’я українського народу».

Їх реквізити для допомоги можна знайти за посиланням.

«Всі кошти будуть направлені на забезпечення потреб лікарень та закладів екстреної медичної допомоги, які першими надають допомогу пораненим та ведуть боротьбу за життя та здоров'я українців. Ми переможемо!», - додають у МОЗ.

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-