З України депортували «злодія в законі» із санкційного списку РНБО

З України депортували «злодія в законі» із санкційного списку РНБО

Відео
Укрінформ
Із України було примусово видворено “злодія в законі” на прізвисько “Нукрі Гальський” із санкційного списку Ради національної безпеки і оборони України.

Як передає Укрінформ, про це інформує у Фейсбуці пресслужба Міністерства внутрішніх справ України.

“Злодія в законі” із санкційного списку РНБО примусово видворено з України”, - йдеться у повідомленні.

Зокрема, під час проведення заходів оперативники отримали інформацію, що до Києва прибув 34-річний “злодій у законі” на прізвисько “Нукрі Гальський”. За даними правоохоронців, він перебуває у переліку суб’єктів підвищеного злочинного впливу, які потрапили до санкційного списку РНБО і до яких були застосовані персональні, економічні та інші обмежувальні санкції.

Читайте також: СБУ знешкодила в Маріуполі банду «злодія в законі», яка викрадала людей

За даними поліцейських, цей “авторитет” потрапив на територію України поза офіційними пунктами пропуску.

“Оперативники встановили його місце перебування. З метою недопущення поширення ним злочинного впливу провели заходи для затримання “злодіяв законі” й доставили до Державної міграційної служби України. Уночі, 10 лютого, громадянина примусово видворено за межі країни із забороною в’їзду до України на 3 роки”, - уточнюється у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, у Миколаївській області суд відправив до слідчого ізолятора “злодія в законі” з санкційного списку Ради національної безпеки і оборони України на прізвисько “Коба Руставський”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-