Електронна платформа стане рекламним майданчиком для ветеранського бізнесу – Лапутіна

Електронна платформа стане рекламним майданчиком для ветеранського бізнесу – Лапутіна

Укрінформ
Онлайн-платформа для ветеранського бізнесу стане безкоштовним рекламним майданчиком для продукції ветеранів, а також там розміщатиметься інформація про вакансії та працевлаштування.

Про це сказала міністр у справах ветеранів Юлія Лапутіна в інтерв'ю Укрінформу.

"Ми цією платформою хочемо розширити всі вже наявні можливості та цифрові спроможності, і робити це під егідою держави, бо це буде захищена платформа... Будемо залучати всіх ветеранів – і новачків, і тих, хто вже має свій стартап чи власну ініціативу. Це буде і безкоштовний рекламний майданчик для продукції, наприклад, і носій інформації про вакансії та працевлаштування", - сказала Лапутіна.

Вона зауважила, що ветеранське підприємництво відрізняється від іншого тим, що воно більш соціально відповідальне. Ветерани часто ведуть свій бізнес, запрошуючи до себе таких же, як вони самі та допомагаючи одне одному.

"Тобто, не тільки вигода є метою цього підприємництва. Скажімо, ветерани, розвиваючи власну справу, кажуть: ми вже чогось досягли, тож можемо навіть частину коштів передати іншим, щоб побратими також почали свій бізнес", - сказала міністерка.

Як повідомлялося, в Міністерстві у справах ветеранів працюють над створенням онлайн-платформи, яка допомагатиме ветеранам розвивати свій бізнес.

У липні Мінветеранів презентувало бренд «Створено Захисниками», який просуватиме сувенірну та харчову продукцію, вироблену ветеранами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-