ОАЕ передали Україні понад 1,5 мільйона експрес-тестів на COVID-19 і масок

ОАЕ передали Україні понад 1,5 мільйона експрес-тестів на COVID-19 і масок

Укрінформ
Посольство ОАЕ в Україні передало понад 1,5 мільйона експрес-тестів на COVID-19 (IgM/IgG) та масок для українських державних установ.

Про це Укрінформу повідомили у диппредставництві.

Як зазначили у посольстві, акція відбулася з нагоди 49-го Національного дня, який відзначався 2 грудня, і в межах посилення міжнародного співробітництва у боротьбі з поширенням пандемії коронавірусу.

Передані ОАЕ експрес-тести і маски призначаються для українських лікарень, Офісу Президента, Служби безпеки України, Київської міської державної адміністрації, Духовного управління мусульман України, навчальних закладів, дитячих будинків, геріатричних пансіонатів, установ для дітей, які потребують допомоги, благодійних організацій, інших місцевих органів влади у столиці, регіонах.

Читайте також: ОАЕ передали Україні 200 тисяч масок і 100 тисяч експрес-тестів на COVID-19

"Таким чином, ОАЕ продовжили свої новаторські гуманітарні ініціативи, спрямовані на стримування поширення пандемії коронавірусу COVID-19, та втілення своєї місії на підтримку цінностей солідарності та українців у подоланні наслідків цієї кризи", - зазначають дипломати.

У посольстві поінформували, що на міжнародному рівні ОАЕ надіслали медичну допомогу у понад 120 країн, що потребують допомоги, підтримавши таким чином понад 1,6 мільйона працівників медичної сфери у всьому світі у боротьбі з пандемією COVID-19.

Дипломати також нагадали, що на початку пандемії до Міжнародного аеропорту "Бориспіль" прибув рейс еміратської авіакомпанії "Etihad Airways" з 11 тоннами гуманітарної допомоги. На борту літака також було 113 громадян України, яким допомогли повернутися на батьківщину.

Фото: Посольство ОАЕ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-