"Широкий лан" і 37 мільйонів збитків: експосадовця ЗСУ відпустили під заставу

Укрінформ
ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 420 тис. грн експосадовцю ЗСУ, який підозрюється у завданні збитків під час облаштування польового табору "Широкий лан".

ВАКС обрав запобіжний захід у вигляді застави у розмірі 420 тис. грн ексначальнику управління будівництва, реконструкції та капітального ремонту військових об'єктів Головного квартирно-експлуатаційного управління ЗСУ, який підозрюється у завданні збитків під час облаштування польового табору "Широкий лан".

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба суду.

На підозрюваного також покладено процесуальні обов’язки: прибувати за першою вимогою до детектива, прокурора, слідчого судді, суду, не відлучатися із населеного пункту без дозволу, повідомляти про зміну місця проживання і роботи, утримуватися від спілкування з іншими підозрюваними та свідкам, здати на зберігання до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон і носити електронний засіб контролю.

Строк дії ухвали – до 3 жовтня 2020 року включно.

Читайте також: НАБУ завершило слідство у справі про розкрадання мільйонів на бліндажах

Як повідомлялося, правоохоронні органи 30 липня оголосили підозру 3 колишнім посадовцям Збройних сил та 2 представникам приватного товариства. За версією слідства, у 2017-2018 роках вказані особи організували прийом робіт та послуг з облаштування польового табору «Широкий лан» у с. Улянівка Миколаївської області. Роботи з облаштування польового табору фактично не були виконані, але кошти перерахували на рахунки компанії. Як наслідок, державі було завдано збитків на суму понад 37 млн гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-