Українська Banda стала найефективнішим рекламним агентством у світі

Українська Banda стала найефективнішим рекламним агентством у світі

Укрінформ
Міжнародний рейтинг Effie Index визнав українське агентство banda найефективнішим незалежним рекламним агентством 2020 року.

Про це повідомляється на сайті Effie Index.

"Найважливіше, що зараз має робити бренд у світі своїх комунікацій — це бути щирим. Ми увійшли в епоху відкритості. Більше немає b2c або b2b, тепер це h2h: Human to Human", - написав у Facebook співзасновник агентства Ярослав Сердюк.

У портфоліо агентства, зокрема, проєкти для Кабанос, Люксоптики, Національного художнього музею. Серед інших премій агентства — бронзовий Каннський лев за проєкт для Євробачення-2017 "Celebrate Diversity".

Читайте також: В Україні визначили переможців програми з підтримки малого бізнесу #DigitalDопомога

Також, згідно з рейтингом, найефективнішим рекламодавцем 2020 року стали Unilever. Coca-Cola посунула mcdonald's на 2-е місце в рейтингу брендів. Найбільш ефективною рекламною групою названа WPP Group, а серед мережевих агентств найефективнішим вибрали McCann Worldgroup.

Премія Effie була заснована в 1968 році Американською маркетинговою асоціацією. Після того, як премії Effie знаходять своїх власників по всій планеті, формується загальний рейтинг. Global Effie Index аналізує і ранжує дані фіналістів та переможців з понад 50 країн.

Рейтинг 2020 року відображає добірку з більш ніж 4000 переможців і фіналістів Effie по всьому світу, оголошених у період з 1 січня 2019 року по 31 грудня 2019 року. Список переможців Effie Ukraine 2019 року можна побачити на сайті премії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-