Суд призначив екзаступнику міністра оборони заставу у 168 тисяч

Суд призначив екзаступнику міністра оборони заставу у 168 тисяч

Укрінформ
Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід колишньому заступникові міністра оборони у вигляді застави в розмірі 168 тис 160 грн.

Про це інформує пресслужба ВАКС.

"Учора, 29 квітня, слідча суддя Вищого антикорупційного суду застосувала щодо колишнього заступника міністра оборони України (2015-2019 роки) запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 168 тисяч 160 грн", - йдеться у повідомленні.

У ВАКС зазначили, що ексзаступника міністра оборони підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 364 ККУ.

Читайте також: Роботу ТСК з розслідування вибухів на артскладах продовжили на пів року

На підозрюваного також покладені додаткові обов’язки: прибувати до слідчого, прокурора, слідчого судді, суду за першою вимогою; не відлучатися із Києва без дозволу детектива, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання та/або місця роботи; утримуватися від спілкування із іншими підозрюваними та свідками у провадженні; здати на зберігання до НАБУ свої документи для виїзду за кордон.

Строк дії обов’язків – до 29 червня 2020 року включно.

За даними ЗМІ, йдеться про Ігоря Павловського, який був певний час заступником міністра оборони Степана Полторака.

Як повідомлялося, Павловський є фігурантом кримінальної справи НАБУ за фактом розтрати 149 млн грн під час закупівлі пального у 2016 році для потреб Міноборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-