Балух і Сенцов вже залишили

Балух і Сенцов вже залишили "Феофанію”, решта проходить обстеження

Укрінформ
Звільнені за обміном з Росією кримчанин Володимир Балух та український режисер Олега Сенцов вже залишили клінічну лікарню "Феофанія", куди їх привезли на обстеження разом з іншими колишніми заручниками.

Про це повідомляє “5 канал”.

“Електрокардіограми, загальні клінічні аналізи та ультразвукові дослідження встигли провести колишнім заручникам Кремля в лікарні “Феофанія”. Туди доправили одинадцятьох звільнених бранців. Йдеться про цивільних осіб із загального списку в 35 людей”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, медзаклад вже залишив Володимир Балух. Він пообіцяв поспілкуватися з журналістами пізніше. Поїхав з “Феофанії” і Олег Сенцов без коментарів.

Лікарі Феофанії засвідчили, що стан колишніх заручників різний. Зараз вони проходять необхідні обстеження та аналізи. Родичі звільнених бранців перебувають поряд із ними.

Читайте також: Меркель вбачає в обміні обнадійливий знак

Як повідомлялося, звільнених українських моряків разом з їхніми рідними привезли у військовий госпіталь у Києві, а інших звільнених українців - у "Феофанію".

У суботу, 7 вересня, між Україною та Росією відбувся обмін у форматі 35 на 35. До України повернулися 11 незаконно засуджених у Росії співгромадян та 24 моряків, яких Росія захопила в районі Керченської протоки у листопаді 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-