НАЗК внесло припис в.о. голови Держслужби зайнятості

НАЗК внесло припис в.о. голови Держслужби зайнятості

Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції внесло припис в.о. голови Державної служби зайнятості Валерію Ярошенку.

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"Внесено припис в.о. Голови Державної служби зайнятості Валерію Ярошенку стосовно директора Сумського обласного центру зайнятості Володимира Підлісного, який не повідомив про наявність у нього потенційного конфлікту інтересів, зумовленого прямим підпорядкуванням його сина, який є працівником Сумського міського центру зайнятості", - йдеться у повідомленні.

Також національне агентство внесло припис секретарю Української міської ради Обухівського району Київської області (який тимчасово здійснює повноваження Українського міського голови) Тетяні Кучер щодо усунення порушення вимог частини другої статті 58 Закону України "Про запобігання корупції" шляхом дострокового припинення повноважень секретаря Української міської ради без припинення повноважень депутата ради та звільнення з відповідної посади.

У НАЗК нагадали. що за невиконання припису керівник органу, підприємства, установи, організації несе відповідальність, передбачену статтею 188-46 КУпАП.

Читайте також: Суд арештував керівника Держслужби зайнятості, застава - 20 мільйонів

Як повідомлялося, 17 травня Військова прокуратура затримала групу посадових осіб на чолі з в.о. голови Державної служби зайнятості Валерієм Ярошенком за "відкати" при будівництві об‘єктів соціального призначення.

20 травня суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 20 млн грн для Ярошенка, якого підозрюють у хабарництві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-