Студенти з академії лідерства знайомлять ізраїльтян з сучасною Україною

Студенти з академії лідерства знайомлять ізраїльтян з сучасною Україною

Укрінформ
300 студентів Української академії лідерства презентують Україну в Ізраїлі та дізнаються більше про цю країну. 

Молоді українці у рамках дослідницької експедиції до Ізраїлю у своїй комунікації використовують та поширюють новий бренд України Ukraine NOW.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«У нашій комунікації ми активно використовуємо та поширюємо нову айдентику України з урядової кампанії Ukraine NOW в рамках співпраці академії з урядом України...Україна зараз перебуває у пошуках себе в умовах зовнішньої загрози. Ми прагнемо, щоб активні підлітки з усієї України під час цієї освітньої експедиції отримали нові знання, відкрили для себе можливості розвитку і, повернувшись додому, ставали змінотворцями у себе в регіонах», - зазначив керівник академії Роман Тичківський.

У ході експедиції студенти роз’їхалися у 40 ізраїльських міст, де презентують академію, розповідають про Україну, привертають увагу до Голодомору 1932-1933 років.

Частина дослідницької експедиції складається із зустрічей із ізраїльськими громадськими діячами, політиками, військовими та волонтерства. Зокрема, студенти досліджують сфери політики, національної безпеки, підприємництва, інновацій, неформальної освіти.

Така освітня експедиція до Ізраїлю проводиться вже вчетверте. Минулого року українські студенти відкрили ресторан вуличної їжі у Тель-Авіві, в якому пропонували лише одну страву – суп з кори та листя, який могли собі дозволити українці під час Голодомору 1932-1933 років. Про ресторан вийшло понад 200 публікацій в українських та міжнародних ЗМІ, а загальне охоплення акції сягнуло цифри 100 мільйонів. Цього разу таку акцію студенти академії проведуть у 40 містах по всьому Ізраїлю, щоб навіть у маленьких містечках привернути увагу до геноциду українського народу.

Читайте також: Українські студенти провели в містах Ізраїлю акцію, присвячену Голодомору

Українська академія лідерства – це 10-місячна неформальна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 18 років. Академія допомагає молоді зрозуміти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-