Українцям нагадали телефон консула через стрілянину у Страсбурзі

Українцям нагадали телефон консула через стрілянину у Страсбурзі

Укрінформ
У Міністерстві закордонних справ закликали до пильності українців, які перебувають у Страсбурзі, і оприлюднили телефон консула для екстреного зв'язку.

Про це повідомив у Twitter заступник директора Департаменту консульської служби - начальник управління консульського забезпечення МЗС Василь Кирилич.

"Закликаємо громадян України, які перебувають у Страсбурзі, бути обережними у зв‘язку із стріляниною в центрі міста. Просимо повідомити своїх рідних чи знайомих, що ви у безпеці. #КонсулПоруч +33 7 58 35 34 68, +33 1 42 19 96 96", - написав він.

Читайте також: Поліція уточнила кількість загиблих в результаті стрілянини у Страсбурзі

Як повідомляв Укрінформ, увечері у вівторок, 11 грудня, внаслідок стрілянини на багатолюдному різдвяному ярмарку у Страсбурзі три людини загинули, 12 отримали поранення.

Особу стрільця встановлено - це 29-річний уродженець Страсбурга. Затримати його поки не вдалося. У пошуках стрільця задіяні більше 350 чоловік. У зв'язку з інцидентом до Страсбурга прибув міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер. Він повідомив, що з 12 грудня демонстрації в Страсбурзі заборонені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-