Земельні схеми: НАБУ повідомило депутату Київради Кримчаку про підозру

Земельні схеми: НАБУ повідомило депутату Київради Кримчаку про підозру

Фото
Укрінформ
Детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили про підозру депутату Київради Сергію Кримчаку.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ. 

"14 вересня депутату Київської міської ради, затриманому напередодні, детективи Національного антикорупційного бюро України за погодженням з керівником САП повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 та ч.4 ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів), ч.2 ст. 209 (легалізація доходів, одержаних злочинним шляхом), ст.366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Детективи НАБУ затримали депутата Київради

За версією слідства, затриманий у 2010-2011 роках, перебуваючи на посаді секретаря Комісії Київради з питань земельних відносин та маючи доступ до інформації про наявність в столиці земельних ділянок, що перебувають у комунальній власності, організував злочинну схему заволодіння трьома з них, загальною вартістю понад 3,5 млн грн.

Як повідомлялося, у середу, 13 вересня, НАБУ затримало депутата Київради. В антикорупційному відомстві прізвище затриманого не назвали, однак, за даними ЗМІ, це депутат Київради із фракції "Єдність" Сергій Кримчак. 

НАБУ повідомило депутату Київради Кримчаку про підозру

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-