Президент розповів, кому найбільше довіряють українці

Президент розповів, кому найбільше довіряють українці

Укрінформ
Найбільшою довірою українського народу користуються дві професії — військові та медики.

Про це він заявив під час зустрічі з головними лікарями медичних закладів Харківської області у рамках робочої поїздки, повідомляє прес-служба Глави держави.

За його словами, перша – це військові, бо підтримка української армії за соціологічними дослідженнями складає більше 60%.

«Друга професія, де рівень довіри більше 60% – це українські лікарі. Думаю, це демонстрація мудрості українського народу, який цінує те, наскільки важливо розвивати медичну галузь, берегти українського лікаря і дякувати за щоденне диво», - зазначив Президент.

Він також подякував медикам за допомогу українським воїнам.

«Хочу подякувати українським медикам, які врятували величезну кількість українських героїв. І це не просто військові медики. На Харкові, Дніпрі і Києві лежить головне навантаження із порятунку українських героїв», - підкреслив Порошенко.

Водночас він зауважив, що завдяки процесу децентралізації з’явилися бюджети розвитку, які надали можливості будувати, в тому числі, і лікарні.

«Ми будемо закуповувати найновіше обладнання, будувати лікарні, робити усе можливе, щоб покращити якість медичних послуг», - запевнив Президент і додав очікує від парламенту в найближчі місяці ухвалення медичної реформи.

«Зараз, в перші місяці після відкриття роботи Верховної Ради, чекаю реформу освіти, пенсійну і медичну реформи», - сказав Порошенко.

Читайте також: Порошенко прокоментував заяви Саакашвілі про повернення в Україну

Також Глава держави нагадав, що медична реформа обговорювалася на Національній Раді реформ, та наголосив, що важливим є врахування позиції лікарів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-